Lamp Ideeën voor Kinderkamers Met nachtkast lampjes, slaaplampjes, plafond lamp captain america schild

28 Waanzinnige Lamp Ideeën Voor Kinderkamers

Ben je op zoek naar nieuwe lamp ideeën voor de kinderkamer? Dan hebben wij goed nieuws voor je. We hebben het hele internet afgespeurd om de gaafste en meest waanzinnige kinderkamer verlichting te vinden. Wij hebben veel lamp inspiratie en mooie voorbeelden. Hierna kan je deze aan de slag met de verlichting voor de kamer van je geliefde kleine.

Lampen voor de baby- of kinderkamers geven de finishing touch. Je hebt natuurlijk alles al ingericht: een mooie kledingkast, commode, een leuke kleur aan de muur en zelfs een gave schommelstoel. Hoe breng je dit alles tot één geheel. Dat kan met het juiste verlichting.

Verlichten heeft twee functies. Deze wordt functioneel ingezet en gebruikt om sfeer te creëren. In je kinderkamer ga je het voor beide gebruiken. Één of meerdere grote lampen om de kamer te verlichten. Daarbij plaats je één of meerdere sfeerverlichting lampen, bijvoorbeeld als nachtlampje. Zo krijg je de perfecte combinatie. Wij hebben het hele internet afgespeurd op zoek naar de leukste kinderkamer lamp ideeën. Doe vooral veel inspiratie en om de kamer van je eigen kleine waanzinnige te maken.

Om je zoektocht naar verlichting wat makkelijker te maken staan hieronder de onderwerpen. Scheelt weer zoeken!

  1. Plafondlampen en hanglampen voor kinderkamers
  2. Vloerlampen voor kinderkamers
  3. Nachtkastlampjes
  4. Muurlampen voor kinderkamers

Plafondlampen en hanglampen voor kinderkamers

Plafondlampen en hanglampen maken een kamer persoonlijk. Het heeft een uitnodigende werking en geeft de finishing touch. Daarom vinden wij de hanglamp een echt must-have. Hieronder volgen leuke voorbeelden van plafondlampen ideeën voor kinderkamers. Zodat je lekker vind inspiratie opdoet.

Het is verstandig de hanglamp of plafondlamp als centrale lichtbron te gebruiken. Dit wordt dan het functionele licht. Met deze aan kan je in het donker nog steeds goed zien.

Vloerlampen voor kinderkamers

Vloerlampen is voor een babykamer een leuk idee. Je ziet ze niet veel, maar geven juist wel een leuke touche. Vloerlampen voor de kinderkamer kan je gebruiken als sfeerlicht. Doe er een lampje in met zacht sfeerlicht. Zo heb je het perfecte lampje gevonden wanneer je je kind bijvoorbeeld naar bed brengt. Dit wordt de ideale lamp tijdens het voorlezen van zijn favoriete verhaal.

Nachtkast lampjes

Muurlampen voor kinderkamers

Naast plafondlampen zijn muurlampen de populairste verlichting voor kinderkamers. We hebben daarom ook de meest waanzinnige muurlampen voor kinderkamer ideeën gevonden.

In muurlampen kan je zelf al je creativiteit kwijt. Deze kinderkamer lampen lenen zich heel goed om zelf te maken. Met hout, karton, led-lampjes en verf kom je al een heel eind. Natuurlijk zijn er ook tal van leuke lampjes te koop.

Wij hopen dat je genoeg kinderkamer lamp inspiratie hebt verzameld om zelf aan de slag te gaan.

Krijg je geen genoeg van kinderkamer inspiratie? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een aantal waanzinnige artikelen geschreven over kinderkamers en babykamers. Lees verder bij:

  • 20 Babykamer Ideeën Met Leuke Tips en InspiratieHoi, ik ben Anne en ik ben die-hard interieurfan. Mijn passie deel ik graag met anderen en daarom schrijf ik met alle liefde over wonen, interieur en tuinen. Mijn interesses: wonen, tuinieren, koken, mijn kinderen, lezen en leuke nutteloze feitjes onthouden. In mijn blogs deel ik alles over mijn passie en hoop je ermee te inspireren.
Posts created 49

Eén gedachte over “28 Waanzinnige Lamp Ideeën Voor Kinderkamers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven