moderne design toilet inspiratie, voorbeelden en ideeën met toilet tegels, spiegels en wasbakken 2

35 Gave Toilet Ideeën Met Toilet Inspiratie én Voorbeelden

Bewapend met 35 gave toilet ideeën geven wij je vandaag veel inspiratie. Bezig met een nieuwe toilet maar nog niet zeker hoe je deze gaat inrichten. Dan is dit je geluksdag. Wij hebben het hele internet afgespeurd voor de meest waanzinnige wc inspiratie en wc ideeën. Hierna kan je zelf aan de slag met je nieuwe toilet ontwerp.

Tijdens de verbouwen wordt de wc vaak overgeslagen. Dit is erg zonde. Het toilet is toch een ruimte waar het hele gezien veel gebruik van maakt. Maak hier daarom dan ook een mooie ruimte van! Tegenwoordig is er zo veel mogelijk met het toilet. Na deze blog ben je zelf ook bewapend om een te gek toilet te ontwerpen.

Het toilet wordt vaak overgeslagen met de verbouwing. En dat is zonde. In de kleinste ruimte van de woning brengt het gezin wel veel tijd door. Maak hier daarom een mooie ruimte van. Er is tegenwoordig onwijs veel mogelijk in het toilet.

Met te gekke toilet inspiratie kan je hierna aan de slag. We hebben 35 waanzinnige toilet ideeën verzameld. Gave voorbeelden waarmee jij je eigen droom toilet kan realiseren. Leuke details zitten in kleine hoekjes. Let daarom komt op om niks over het hoofd te missen.

In het wc inspiratie artikel beschrijven we alle onderwerpen die aan bod komen in het toilet. Deze gaan we stap voor stap af. We sluiten af met de allerleukste tegel ideeën voor toiletten.

  1. Toilet ideeën met waanzinnig veel inspiratie
  2. Wasbakken
  3. Waanzinnige wc-rol houders
  4. Handdoek houders en haakjes
  5. Creatief toilet tegels

Toilet ideeën met waanzinnig veel inspiratie

We starten met toilet inspiratie met 13 leuke ideeën. Hierin komen gehele toiletten in terug. Verderop gaan we dieper in op verschillende onderdelen in het toilet.

Zoals je ziet zijn veel variaties op het toilet te maken. Je bent niet gebonden aan één bepaalde stijl. Waarschijnlijk heb je je woning al ingericht in een bepaalde woonstijl. Deze interieurstijl kan je doortrekken in het toilet. Net als met andere ruimtes zijn er toch van accessoires en spullen te vinden voor industriele, landelijke, moderne of zelfs klassieke woonstijl te krijgen. Ook kleur is een belangrijk aspect. Hiermee komt de ruimte tot leven. Accentueer bepaalde eigenschappen, zoals een fotolijst. Of laat je gouden kraan eruit springen.

Je kunt het zo gek niet maken. Je eigen creativiteit is je limiet.

Mooi groen is niet lelijk…
Een strak toilet blijft tijdloos.
Dit zie je tegenwoordig erg veel. Wit met rosé goud staat echt fantastisch!
De combinatie tussen blauw en goed geeft een mooi effect.
Een mooi modern toilet.

Wastafels & wasbakken

Een van de onderdelen die niet onbesproken kan blijft is de wasbak. Na gebruik van het toilet wil je immers wel even je handen kunnen wassen.

Design van het wasbak speelt een grote rol. Met deze kan je de woonstijl van de ruimte accentueren.

Een wasbak met de waterkast gecombineerd. Dat bespaard ruimte!
Een strakke wasbak voor de moderne toilet.

Te gekke wc-rol houders

Wc-tol houders zijn ook niet onbelangrijk. In de bouwmarkt kan je gemakkelijk 40 verschillende RVS toiletrolhouders vinden. Wij hebben ervoort gekozen meer creatieve vormen van toiletrolhouders te tonen. Met zo’n toiletrolhouden geef je, wat ons betreft, een meer persoonlijke touch aan het toilet.

Simpel en hartstikke leuk.
Amsterdams groen met koperen accenten 😍

Handdoek houders en haakjes

Voor handdoek houders geldt hetzelfde als de toiletrolhouders. Natuurlijk kan je in de bouwmarkt 30 verschillende vinden. Wij focussen ons op iets unieks. Iets dat je zelf zou kunnen maken of gewoon echt wat leuks. Want zeg nou zelf… Wil je hetzelfde handdoekenhaakje als je buurvrouw…?

😍 Dit is toch waanzinnig

Creatieve toilet tegels

Het laatste onderwerp waarop waarover we het vandaag hebben is creatief tegelwerk. Wat is nou toilet inspiratie zonder creatieve toilet tegels inspiratie?

Ja, je kan een wandje verven, maar heb je wel eens gedacht aan leuke tegels? Met kan je de ruimte persoonlijk maken. Tegels in verschillende kleuren geven accenten aan de ruimte. Zeg nou zelf. De creatieve toilet tegels van hieronder zijn toch waanzinnige?

Laat ons in de reacties weten wat je van onze voorbeelden vind. We hopen dat je inspiratie hebt opgedaan om zelf aan de slag te gaan met je eigen toilet. Mocht je niet uitgelezen raken over toiletten? Wij hebben ook een gaaf artikel geschreven over badkamers.

Hoi, ik ben Anne en ik ben die-hard interieurfan. Mijn passie deel ik graag met anderen en daarom schrijf ik met alle liefde over wonen, interieur en tuinen. Mijn interesses: wonen, tuinieren, koken, mijn kinderen, lezen en leuke nutteloze feitjes onthouden. In mijn blogs deel ik alles over mijn passie en hoop je ermee te inspireren.
Posts created 49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven